Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tibia 8.6

Kartofell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z tibia 8.6. O dziwo znalazlem bez wirusow clienta tibi 8.6, i jak proboje sie zalogowac na jakiegos otsa to wylacza mi tibie za kazdym razem... Ktos moze mi pomoc? Bylbym wdzieczny :)

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Siemka. Mam problem z tibia 8.6. O dziwo znalazlem bez wirusow clienta tibi 8.6, i jak proboje sie zalogowac na jakiegos otsa to wylacza mi tibie za kazdym razem... Ktos moze mi pomoc? Bylbym wdzieczny :)

ściągnąłeś też ip changera ?? uważaj z jakiś stron ściągasz ip changera bo ja ostatnio ściągnąłem i hacka miałem ;(

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

To nie na mc, tylko zwykly client sie wylacza. A ip changera sciagnelem ze strony takiego jednego ots-a.

Sproboje i zaraz dam odpowiedz :)

@Edit

To napewno wina clienta. Sciagnelem 8.7 i dziala pieknie...

Moglby ktos dac mi link do tibi 8.6? Tylko nie z unidownload, bo sciagalem z tamtad 8.6 i sie 9.4 okazala :P.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Aaa, client jak się wyłącza to nie wiem.. - pewnie jakiś wirus lub coś.. :D

Ściągnij na nowo client'a jak nie podziała ..( tylko ściągnij z innej strony, czasem nie z tej samej bo nie wiadomo co to może być;d)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...